piątek, 17 stycznia 2014

Marchewka z nashi i jabłkiem


rozwiń i czytaj przepis :

  • 2 średnie marchewki
  • 1 duże winne jabłko
  • 1 owoc nashi
  • cukier do smaku
  • kilka łyżek oleju rzepakowego
PRZYGOTOWANIE:
Marchew, jabłko i nashi obrać i umyć. Do miski zetrzeć marchew na tarce o dużych oczkach, posypać cukrem i wymieszać. Odstawić na 10 minut, potem zetrzeć do marchewki jabłko a nashi. Dodać kilka łyżek oleju i wymieszać surówkę. Podawać po kilku minutach gdy smaki się przegryzą.

1 komentarz:

Bardzo dziękuję za odwiedziny.
Jeśli spodobał Ci się ten post będzie mi miło jeśli zostawisz komentarz. Będzie to znak, że odwiedzasz mojego bloga i chętnie zobaczę Cię tu ponownie. A jeżeli skorzystasz z przepisu to dodatkowo wyślij mi zdjęcie potrawy jaką przygotujesz.
Jednocześnie proszę o nie umieszczanie linków swoich lub innych stron.

Zapraszam do odwiedzin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...