piątek, 17 stycznia 2014

Marchewka z nashi i jabłkiem


rozwiń i czytaj przepis :

  • 2 średnie marchewki
  • 1 duże winne jabłko
  • 1 owoc nashi
  • cukier do smaku
  • kilka łyżek oleju rzepakowego
PRZYGOTOWANIE:
Marchew, jabłko i nashi obrać i umyć. Do miski zetrzeć marchew na tarce o dużych oczkach, posypać cukrem i wymieszać. Odstawić na 10 minut, potem zetrzeć do marchewki jabłko a nashi. Dodać kilka łyżek oleju i wymieszać surówkę. Podawać po kilku minutach gdy smaki się przegryzą.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.