piątek, 27 marca 2015

Jajka faszerowane wędzonym łososiem

                                 Jeśli lubicie wędzonego łososia to takie jajka na pewno Wam zasmakują. Zbliżają się Święta Wielkanocne, warto więc skorzystać z przepisu i takie przyrządzić. Każdy szuka inspiracji i przepisu na świąteczne przekąski i nie tylko. Takie jajka możemy podać na śniadanie, kolację lub po prostu przekąskę.



5 jajek ugotowanych na twardo
100 g wędzonego łososia
1 łyżka majonezu
sól do smaku
pieprz do smaku

Ugotowane jajka obrać, opłukać i przekroić na połówki.
Wydrążyć żółtka do miseczki.
Łososia pokroić w kosteczkę, dodać do żółtek.
Następnie dodać majonez oraz sól i pieprz, wymieszać nadzienie.
Przygotowanym farszem napełnić białka i układać na talerz, po czym udekorować.
Podawać jako przekąskę.

Oczywiście zostawiam dla Was gazetkę z ekstra promocjami i cenami



ALE JAJA!
Dodaj napis

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Bardzo dziękuję za odwiedziny.
Jeśli spodobał Ci się ten post będzie mi miło jeśli zostawisz komentarz. Będzie to znak, że odwiedzasz mojego bloga i chętnie zobaczę Cię tu ponownie. A jeżeli skorzystasz z przepisu to dodatkowo wyślij mi zdjęcie potrawy jaką przygotujesz.
Jednocześnie proszę o nie umieszczanie linków swoich lub innych stron.

Zapraszam do odwiedzin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...