sobota, 24 marca 2018

Jajka z guacamole i szczypiorkiem

Dziś kolejna odsłona na wielkanocne jajka.
Tym razem z salsą guacamole i szczypiorkiem.
Szybko, prosto i smacznie/

Salsę guacamole kupicie w sklepie 

8 jajek ugotowanych na twardo
4 łyżki posiekanego szczypiorku
5 łyżek salsy guacamole
sól do smaku
pieprz do smaku

Obrane jajka przekroić na połówki i wydrążyć żółtka.
Umieścić je w miseczce, dodać salsę guacamole oraz szczypiorek i sól z pieprzem do smaku.
Dokładnie połączyć składniki.
Nadzienie włożyć do rękawa cukierniczego z dowolną tylką i napełnić białka.
Gotowe jajka ułożyć na talerzu wyłożonym liśćmi sałaty i gotowe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Bardzo dziękuję za odwiedziny.
Jeśli spodobał Ci się ten post będzie mi miło jeśli zostawisz komentarz. Będzie to znak, że odwiedzasz mojego bloga i chętnie zobaczę Cię tu ponownie. A jeżeli skorzystasz z przepisu to dodatkowo wyślij mi zdjęcie potrawy jaką przygotujesz.
Jednocześnie proszę o nie umieszczanie linków swoich lub innych stron.

Zapraszam do odwiedzin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...