tag:blogger.com,1999:blog-1252939503083526603.post2686616715559808973..comments2024-01-06T16:31:04.544+01:00Comments on Ewa w kuchni: Pekinka do obiaduEwa w kuchnihttp://www.blogger.com/profile/03709631507431122800noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1252939503083526603.post-50819217651196781742015-11-16T07:52:32.375+01:002015-11-16T07:52:32.375+01:00Ja też wolę je jako dodatek do surówek i sałatek.Ja też wolę je jako dodatek do surówek i sałatek.Ewa w kuchnihttps://www.blogger.com/profile/03709631507431122800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1252939503083526603.post-61563454157806810872015-11-15T21:10:51.222+01:002015-11-15T21:10:51.222+01:00Raz kupiłam nashi i po zjedzeniu stwierdziłam, że ...Raz kupiłam nashi i po zjedzeniu stwierdziłam, że wolę polskie gruszki. Natomiast bardzo fajny pomysł, żeby je wykorzystać w surówkach, tak nie próbowałam.Olkahttps://www.blogger.com/profile/02418334239971007261noreply@blogger.com