tag:blogger.com,1999:blog-1252939503083526603.post2198068212042293956..comments2024-01-06T16:31:04.544+01:00Comments on Ewa w kuchni: Pieczona golonkaEwa w kuchnihttp://www.blogger.com/profile/03709631507431122800noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1252939503083526603.post-14971024520376462352015-05-31T20:46:22.001+02:002015-05-31T20:46:22.001+02:00Bardzo się cieszę, że przepis przypadł do gustu i ...Bardzo się cieszę, że przepis przypadł do gustu i Tata uniknął problemów wątrobowych. Co do golonki to proponuje wybierać takie z jak najmniejszą warstwą tłuszczu pomiędzy mięsem a skórą. Ja osobiście już po upieczeniu to bardzo tłuste po prostu odkładam dla pieska i jem tylko mięso oraz sama skórę tę wierzchnią przypieczoną.Ewa w kuchnihttps://www.blogger.com/profile/03709631507431122800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1252939503083526603.post-77383885079241682672015-05-31T02:35:16.599+02:002015-05-31T02:35:16.599+02:00Było super smaczne, nawet mój Tata był zachwycony....Było super smaczne, nawet mój Tata był zachwycony. Nie wiem czy to kwestia golonek jakie kupiłam, czy czasu pieczenia, ale było tłuste strasznie. Zazwyczaj golonki jem grillowane, i pieką się aż nie wytopi się tłuszcz. Zaczęłam się bać o wątrobę swojego Taty bo miewa z nią problemy po tłustym jedzeniu, ale na szczęście nic go nie bolało, twierdzi, że pomógł mu jego Essentix i uwielbienie do golonki. Generalnie, na pewno będę wracać do tego przepisu, ale spróbuje nieco przedłużyć czas pieczenia, zobaczymy jak wówczas będzie z tym tłuszczemAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12021218943822973976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1252939503083526603.post-26731900344736147082012-08-30T08:15:14.140+02:002012-08-30T08:15:14.140+02:00Witaj,
po sieci krąży zabawa Versatile Bogger Arar...Witaj,<br />po sieci krąży zabawa Versatile Bogger Arard, która polega na nominacji ciekawych blogów. Nominowałam Twój. Podoba mi się Twój blog,zaangażowanie w to co robisz , dobrze się "paczy" na Twoje zdjęcia i czyta, to co piszesz;)Agiatishttps://www.blogger.com/profile/01574536129181275591noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1252939503083526603.post-39777463011691893272012-08-29T23:36:40.892+02:002012-08-29T23:36:40.892+02:00ja też, dobre mięcho :)ja też, dobre mięcho :)Ewa w kuchnihttps://www.blogger.com/profile/03709631507431122800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1252939503083526603.post-91577975954953049472012-08-29T23:36:20.662+02:002012-08-29T23:36:20.662+02:00Ja też kiedyś nie lubiłam golonki, ale po spróbowa...Ja też kiedyś nie lubiłam golonki, ale po spróbowaniu zmieniłam zdanie. Dobrze przyrządzona jest pyszna.Ewa w kuchnihttps://www.blogger.com/profile/03709631507431122800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1252939503083526603.post-38574094276400213112012-08-29T09:47:15.024+02:002012-08-29T09:47:15.024+02:00Uwielbiam golonkę ;)Uwielbiam golonkę ;)Paulina K.https://www.blogger.com/profile/09737356137951142163noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1252939503083526603.post-14442616895094643012012-08-28T23:13:04.261+02:002012-08-28T23:13:04.261+02:00Nie przepadam za tego typu mięskiem, ale twoja gol...Nie przepadam za tego typu mięskiem, ale twoja goloneczka niczego sobie. Pewnie bym spróbowała. Bardzo ładzie przyrumieniona. :)DIETETUJEhttps://www.blogger.com/profile/03266620744688210879noreply@blogger.com