tag:blogger.com,1999:blog-1252939503083526603.post413450412871048066..comments2024-01-06T16:31:04.544+01:00Comments on Ewa w kuchni: Zapiekanki z opieńkami i paprykąEwa w kuchnihttp://www.blogger.com/profile/03709631507431122800noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1252939503083526603.post-69931000770288278582015-07-07T10:47:54.959+02:002015-07-07T10:47:54.959+02:00:-)):-))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11753519017027819944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1252939503083526603.post-83396631202387933482015-07-06T13:40:48.727+02:002015-07-06T13:40:48.727+02:00Bardzo dziękuję za cenną wskazówkę. O tych " ...Bardzo dziękuję za cenną wskazówkę. O tych " brzuszkach " nie wiedziałam, teraz na pewno zwrócę na to uwagę :)Ewa w kuchnihttps://www.blogger.com/profile/03709631507431122800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1252939503083526603.post-28088979084819241742015-07-06T12:47:18.309+02:002015-07-06T12:47:18.309+02:00Fajny przepis, niedługo papryki będzie w sklepach ...Fajny przepis, niedługo papryki będzie w sklepach i na stranagach więcej i więcej, więc wypróbuje się na pewno! :-) Porada od nas na szybko: kupując paprykę na zapiekanki czy inne dania, warto sprawdzić, ile mają "brzuszków" w dolnej części. Warzywa z trzema wybrzuszeniami są słodsze i najlepiej nadają się do jedzenia na surowo. Papryki z czterema brzuszkami są lepsze do gotowania. :-) Smacznego! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11753519017027819944noreply@blogger.com