- 250 ml mleka
- 3 ząbki czosnku
- 3 łyżki miodu
- PRZYGOTOWANIE:
Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę lub zmiksować i wrzucić do małego rondelka. Wlać mleko i zagotować po czym gotować około 2 - 3 minuty. Następnie zdjąć z ognia lekko przestudzić aby mleko było ciepłe ale nie za gorące. Dodać miód i całość bardzo dokładnie wymieszać i od razu wypić.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.