Dziś kolejna odsłona na wielkanocne jajka.
Tym razem z salsą guacamole i szczypiorkiem.
Szybko, prosto i smacznie/
Salsę guacamole kupicie w sklepie
8 jajek ugotowanych na twardo
4 łyżki posiekanego szczypiorku
5 łyżek salsy guacamole
sól do smaku
pieprz do smaku
Obrane jajka przekroić na połówki i wydrążyć żółtka.
Umieścić je w miseczce, dodać salsę guacamole oraz szczypiorek i sól z pieprzem do smaku.
Dokładnie połączyć składniki.
Nadzienie włożyć do rękawa cukierniczego z dowolną tylką i napełnić białka.
Gotowe jajka ułożyć na talerzu wyłożonym liśćmi sałaty i gotowe.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.