- 1 mała kapusta pekińska
- 50 g kiełków rzodkiewki
- 1 mała czerwona cebula
- 1 puszka kukurydzy
- 2 łyżki posiekanej naci selera ( użyłam mrożonej )
- sól morska do smaku
- pieprz kolorowy do smaku
- cukier do smaku
- ocet do smaku
- 50 ml oleju
Kukurydzę odsączyć z zalewy. Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę a
kapustę posiekać. Do miski wrzucić kapustę, kukurydzę, kiełki, seler i
cebulę oraz przyprawy i wymieszać surówkę. W miarę konieczności jeszcze
doprawić gdyby okazało się, że jakiejś przyprawy brakuje. Podawać z
dowolnymi dodatkami na obiad.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.