rozwiń i czytaj przepis :
- 300 g białego półtłustego twarogu
- 3 ugotowane jajka
- 2 łyżki posiekanego koperku
- 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
- 1 mała cebula
- 2 łyżki jogurtu naturalnego gęstego
- 2 łyżki majonezu
- sól do smaku
- pieprz do smaku
PRZYGOTOWANIE:
Jajka obrać, umyć i pokroić razem z twarogiem siatką do sałatki prosto do miseczki.
Dodać posiekany koperek i natkę pietruszki oraz pokrojoną w kostkę cebulę a następnie dodać jogurt, majonez i przyprawy do smaku.
Wymieszać pastę i zostawić ja n kilka minut aby smaki się przegryzły.
Podawać z ulubionym pieczywem na śniadanie ale także na kolację.
Dodać posiekany koperek i natkę pietruszki oraz pokrojoną w kostkę cebulę a następnie dodać jogurt, majonez i przyprawy do smaku.
Wymieszać pastę i zostawić ja n kilka minut aby smaki się przegryzły.
Podawać z ulubionym pieczywem na śniadanie ale także na kolację.
Pasta na sniadanie, a w przepisie gulasz? ojojoj chyba zmęczenie materialu :D Mnie też się zdarza ;)
OdpowiedzUsuńO matko, wielkie dzięki Magda. Już edytuję :)
UsuńPozdrawiam :)