- 1 średnia kapusta pekińska
- 1/2 puszki kukurydzy
- 1 czerwona cebula
- 1/2 szk koperku ( użyłam mrożonego )
- sok z 1 cytryny ( średniej )
- Do smaku :
- sól
- pieprz czarny
- cukier
- 5 łyżek oleju ryżowego
czytaj więcej :
Kapustę pekińska poszatkować. Cebulę obrać i po umyciu pokroić w
pojedyncze piórka. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Cytrynę umyć, chwile
turlać po blacie i przeciąć na pół a potem wycisnąć sok. Wszystkie
składniki wrzucić do miski, dodać koper oraz przyprawy i olej i
wymieszać surówkę. Zostawić ja na około 5 minut aby smaki się połączyły.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.