Jakiś czas temu dostałam do przetestowania pieczywo chrupkie firmy Granex. Pieczywo to zawiera sporą ilość błonnika co dobrze wpływa na nasz układ trawienny. Na pierwszy ogień poszło pieczywo z wysoka zawartością błonnika. Pieczywo jest smaczne, nie zawiera cukru ( ma tylko śladowe ilości cukru naturalnie występującego w zbożach. Przyznam szczerze, że część tego pieczywka razem z synkiem zjedliśmy bez żadnych dodatków, bo tak smakuje najlepiej. Ale świetnie smakują też z wędliną czy tak jak widać na zdjęciu z masłem, pomidorem i kiełkami brokuła. Jednym słowem smacznie i zdrowo. Polecam pieczywko, bo jest smaczne. Niebawem recenzja z testu drugiego rodzaju pieczywa.
A to co testuję :
- pieczywo z wysoka zawartością błonnika
- pieczywo z dodatkiem orkiszu i ziół
- pieczywo z dodatkiem amarantusa
Pierwszy test wyszedł smakowicie, mam nadzieję że kolejne będą równie pyszne.
poniedziałek, 19 listopada 2012
2 komentarze:
Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Też miałam okazję spróbować, pycha ;)
OdpowiedzUsuńO tak Kruszynko, pycha :)
Usuń