1 biszkopt (średnica 23 cm, grubość około 1,5 cm miałam zamrożony, można upiec z proporcji na dwa duże jajka )
1 szk śmietany kremówki
cukier do smaku
1 świeża brzoskwinia
Za pomocą szklanki wyciąć w biszkopcie kółka ( u mnie 7 ).
Śmietanę ubić z cukrem, ale ma być mocno schłodzona.
Brzoskwinię pokroić w kostkę lub paseczki.
Każdy krążek biszkopta nasączyć sokiem z brzoskwini.
Następnie za pomocą szprycy nanieść porcje śmietany i posypać pokrojoną brzoskwinią.
Udekorować listkami mięty i podawać jako deser.
Już teraz możecie zobaczyć jakie promocje będą za cztery dni.
A jak to sprawdzić ?
Nic prostszego, wystarczy kliknąć w każdą gazetkę i przejrzeć co ciekawego będzie :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.