składniki dla jednej osoby
12 szt ugotowanej żółtej fasolki szparagowej
3 plastry wędzonego, parzonego boczku
olej do smażenia
Na patelni grillowej rozgrzać odrobinę oleju.
Fasolki rozdzielić na trzy porcje.
Plastry boczku rozłożyć na desce.
Na koniec każdego plastra ułożyć fasolkę i zwinąć przez środek w rulonik.
Ułożyć boczek z fasolką na patelni i podsmażyć na rumiano.
Podawać od razu po przygotowaniu.
12 szt ugotowanej żółtej fasolki szparagowej
3 plastry wędzonego, parzonego boczku
olej do smażenia
Na patelni grillowej rozgrzać odrobinę oleju.
Fasolki rozdzielić na trzy porcje.
Plastry boczku rozłożyć na desce.
Na koniec każdego plastra ułożyć fasolkę i zwinąć przez środek w rulonik.
Ułożyć boczek z fasolką na patelni i podsmażyć na rumiano.
Podawać od razu po przygotowaniu.
dzięki, wykombinowałam tę fasolkę z boczkiem i super smaczne było.
OdpowiedzUsuń