6 plasterków świeżego ogórka
3 plastry wędzonego fileta z indyka
3 pomidorki koktajlowe
6 marynowanych pieczarek
6 wykałaczek
Pomidorki umyć i przekroić na pół.
Pieczarki odsączyć z zalewy.
Plastry fileta zwinąć w roladki i przekroić na dwie części.
Na wykałaczki nabić po jednym plasterku ogórka, następnie roladki fileta z indyka.
Potem nabić połówki pomidorków koktajlowych a na koniec odsączone pieczarki.
Koreczki są gotowe.
3 plastry wędzonego fileta z indyka
3 pomidorki koktajlowe
6 marynowanych pieczarek
6 wykałaczek
Pomidorki umyć i przekroić na pół.
Pieczarki odsączyć z zalewy.
Plastry fileta zwinąć w roladki i przekroić na dwie części.
Na wykałaczki nabić po jednym plasterku ogórka, następnie roladki fileta z indyka.
Potem nabić połówki pomidorków koktajlowych a na koniec odsączone pieczarki.
Koreczki są gotowe.
koreczki uwielbiam! zawsze i wszędzie:)Twoje są smakowite:)
OdpowiedzUsuńPolska! Biało-czerwoooni!
OdpowiedzUsuń