10 babeczek do nadzień słonych i pikantnych
100 g kiełbasy szynkowej
4 suszone pomidory w oleju
1 łyżka kaparów w zalewie
3 łyżki startej rolady ustrzyckiej
sól do smaku
pieprz do smaku
mix chili Birds Eye do smaku
1 łyżka oleju z pomidorów
Na patelni rozgrzać olej z suszonych pomidorów.
Kiełbasę pokroić w drobną kosteczkę i podsmażyć.
Następnie pomidory również pokroić w kosteczkę a kapary posiekać i dodać do kiełbasy.
Dodać do smaku przyprawy i na koniec startą na drobnych oczkach roladę i całość wymieszać.
Ciepły farsz nakładać na babeczki i spożywać na ciepło lub zimno.
100 g kiełbasy szynkowej
4 suszone pomidory w oleju
1 łyżka kaparów w zalewie
3 łyżki startej rolady ustrzyckiej
sól do smaku
pieprz do smaku
mix chili Birds Eye do smaku
1 łyżka oleju z pomidorów
Na patelni rozgrzać olej z suszonych pomidorów.
Kiełbasę pokroić w drobną kosteczkę i podsmażyć.
Następnie pomidory również pokroić w kosteczkę a kapary posiekać i dodać do kiełbasy.
Dodać do smaku przyprawy i na koniec startą na drobnych oczkach roladę i całość wymieszać.
Ciepły farsz nakładać na babeczki i spożywać na ciepło lub zimno.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.