4 jajka
3 plastry szynki
2 łyżki posiekanego szczypiorku
1 łyżka majonezu
sól morska do smaku
pieprz kolorowy do smaku
Jajka ugotować na twardo, obrać.
Za pomocą specjalnego nożyka przeciąć na połówki.
Ze środka wyjąć żółtka i wrzucić do miseczki a białka ułożyć na talerzu.
Szybkę pokroić w drobniutką kostkę i dodać do żółtek.
Następnie dodać posiekany szczypiorek, majonez oraz przyprawy.
Żółtka rozgnieść i wszystko dokładnie wymieszać.
Farsz nakładać do białek i układać jajka np. na dywaniku z pietruszki.
3 plastry szynki
2 łyżki posiekanego szczypiorku
1 łyżka majonezu
sól morska do smaku
pieprz kolorowy do smaku
Jajka ugotować na twardo, obrać.
Za pomocą specjalnego nożyka przeciąć na połówki.
Ze środka wyjąć żółtka i wrzucić do miseczki a białka ułożyć na talerzu.
Szybkę pokroić w drobniutką kostkę i dodać do żółtek.
Następnie dodać posiekany szczypiorek, majonez oraz przyprawy.
Żółtka rozgnieść i wszystko dokładnie wymieszać.
Farsz nakładać do białek i układać jajka np. na dywaniku z pietruszki.
mmmm, pychotka!
OdpowiedzUsuńEwa bardzo smacznie wyglądają :)
OdpowiedzUsuńdzięki Kasiu :)
Usuń