rozwiń i czytaj przepis :
- 2 średnie marchewki
- 1 duże winne jabłko
- 1 owoc nashi
- cukier do smaku
- kilka łyżek oleju rzepakowego
Marchew,
jabłko i nashi obrać i umyć. Do miski zetrzeć marchew na tarce o dużych
oczkach, posypać cukrem i wymieszać. Odstawić na 10 minut, potem zetrzeć
do marchewki jabłko a nashi. Dodać kilka łyżek oleju i wymieszać
surówkę. Podawać po kilku minutach gdy smaki się przegryzą.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.