1/2 kapusty pekińskiej
1 mała cukinia
15 cm pora
1 marchewka
dodatkowo :
olej
sól
cukier
ocet
pieprz
Kapustę pekińską poszatkować.
Pora posiekać na półplasterki.
Marchew obrać, umyć i zetrzeć na tarce do warzyw na grubych oczkach, tak samo zetrzeć cukinię.
Wszystko lekko przemieszać, dodać przyprawy do smaku i ponownie wymieszać surówkę.
Odstawić na kilkanaście minut w celu przegryzienia się smaków.
Gotową surówkę podawać do dań mięsnych obiadowych.
A od jutra ...
Zobaczcie sami ...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.