6 jajek
2 duże pieczarki
1/2 szk posiekanego szczypiorku
3 łyżki masła
sól do smaku
pieprz kolorowy do smaku
Pieczarki oczyść i pokrój w kostkę.
Na patelni roztop masło, wrzuć pieczarki i podsmaż.
Jajka wybij do miseczki, dodaj sól, pieprz i posiekany szczypiorek i wymieszaj.
Gdy pieczarki będą podsmażone wlej masę jajeczną i smaż do ścięcia się jajek od czasu do czasu mieszając.
( ścięcie jajecznicy zależy od naszych upodobań )
2 duże pieczarki
1/2 szk posiekanego szczypiorku
3 łyżki masła
sól do smaku
pieprz kolorowy do smaku
Pieczarki oczyść i pokrój w kostkę.
Na patelni roztop masło, wrzuć pieczarki i podsmaż.
Jajka wybij do miseczki, dodaj sól, pieprz i posiekany szczypiorek i wymieszaj.
Gdy pieczarki będą podsmażone wlej masę jajeczną i smaż do ścięcia się jajek od czasu do czasu mieszając.
( ścięcie jajecznicy zależy od naszych upodobań )
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.