rozwiń i czytaj przepis :
- 1 mała kapusta pekińska
- 1 jabłko
- 1 owoc nashi
- 1 mała cebula
- 1 duża marchewka
- sól do smaku
- cukier do smaku
- pieprz czarny do smaku
- kilka łyżek oleju rzepakowego
- ocet ryżowy do smaku
Marchewkę,
cebulę oraz nashi obrać i dokładnie umyć. Kapustę poszatkować i wrzucić
do miski, lekko posolić i wymieszać. Następnie na tarce zetrzeć
marchew, jabłko razem ze skórką, nashi i wrzucić pokrojoną w kostkę
cebulę. Dodać pozostałe składniki i wymieszać surówkę. W miarę potrzeby
jeszcze doprawić do smaku.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.