4 jajka ugotowane na twardo
1 łyżka majonezu
1 łyżka posiekanej rzeżuchy
1 łyżka posiekanego szczypiorku
1 łyżka posiekanej natki pietruszki
sól himalajska do smaku
pieprz kolorowy do smaku
czytaj więcej :
Jajka obrać i przekroić na pół.
Z każdej połówki wydrążyć żółtka i umieścić je w miseczce.
Do żółtek wsypać posiekane składniki, dodać majonez oraz sól i pieprz do smaku.
Żółtka połączyć z resztą składników i napełniać nadzieniem wydrążone połówki jajek.
Po napełnieniu można jajka dowolnie udekorować.
1 łyżka majonezu
1 łyżka posiekanej rzeżuchy
1 łyżka posiekanego szczypiorku
1 łyżka posiekanej natki pietruszki
sól himalajska do smaku
pieprz kolorowy do smaku
czytaj więcej :
Jajka obrać i przekroić na pół.
Z każdej połówki wydrążyć żółtka i umieścić je w miseczce.
Do żółtek wsypać posiekane składniki, dodać majonez oraz sól i pieprz do smaku.
Żółtka połączyć z resztą składników i napełniać nadzieniem wydrążone połówki jajek.
Po napełnieniu można jajka dowolnie udekorować.
Pychotka ;)
OdpowiedzUsuńWesołych Świąt !
Pieknie wygladają i na pewno są smaczne :) Ewciu Wesołych Świąt :)
OdpowiedzUsuńCo to byłaby za Wielkanoc bez takich jajeczek!:-)
OdpowiedzUsuńWesołych, pysznych świat!
Wesołych Świąt Ewcia dla Ciebie i najbliższych :-)
OdpowiedzUsuń