rozwiń i czytaj przepis :
- 350 g półtłustego twarogu
- 1 czerwona cebula
- 3 konserwowe ogórki
- sól do smaku
- pieprz czarny do smaku
- 3 łyżki jogurtu typu greckiego
Cebulę
obrać, umyć i pokroić w kostkę. Także w kostkę pokroić ogórki i odsączyć
je na sitku z nadmiaru soku.. Twaróg wrzucić do miski, rozdrobnić go,
dodać pokrojone w kostkę składniki i jogurt a także dodać sól i pieprz
do smaku i wymieszać. W razie konieczności doprawić i podawać z
pieczywem na śniadanie lub kolację.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.