rozwiń i czytaj przepis :
- 1/2 kapusty pekińskiej
- 1/2 białej części z dużego pora
- 2 średnie marchewki
- 1 duże jabłko
- sól do smaku
- sok z cytryny do smaku
- pieprz czarny do smaku
- cukier do smaku
- olej rzepakowy do smaku
Kapustę i
pora posiekać, wrzucić do miski. Marchew i jabłko obrać, umyć i zetrzeć
do miski na tarce o grubych oczkach. Następnie dodać wszystkie
przyprawy do smaku i wymieszać surówkę. Odstawić na kilka minut aby
smaki się przegryzły. W razie konieczności doprawić. Podawać do mięsnych
dań obiadowych lub rybnych.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.