piątek, 27 marca 2015

Jajka faszerowane wędzonym łososiem

                                 Jeśli lubicie wędzonego łososia to takie jajka na pewno Wam zasmakują. Zbliżają się Święta Wielkanocne, warto więc skorzystać z przepisu i takie przyrządzić. Każdy szuka inspiracji i przepisu na świąteczne przekąski i nie tylko. Takie jajka możemy podać na śniadanie, kolację lub po prostu przekąskę.



5 jajek ugotowanych na twardo
100 g wędzonego łososia
1 łyżka majonezu
sól do smaku
pieprz do smaku

Ugotowane jajka obrać, opłukać i przekroić na połówki.
Wydrążyć żółtka do miseczki.
Łososia pokroić w kosteczkę, dodać do żółtek.
Następnie dodać majonez oraz sól i pieprz, wymieszać nadzienie.
Przygotowanym farszem napełnić białka i układać na talerz, po czym udekorować.
Podawać jako przekąskę.

Oczywiście zostawiam dla Was gazetkę z ekstra promocjami i cenami



ALE JAJA!
Dodaj napis

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.